Controles

Autoverlichting

Veiligheid begint met goed zicht!

Het aantal ongelukken dat plaats vindt onder slecht verlichte omstandigheden zoals bij slecht weer of in het donker, ligt rond de 80%. Wanneer u dus maximale veiligheid voor uzelf, uw medepassagiers en andere weggebruikers wilt creëren, kies dan voor de veiligste technologie.

Een goed werkende auto verlichting is belangrijker dan u denkt. De straal en de helderheid van uw autolampen bepalen niet alleen uw zicht op de weg, maar ook uw zichtbaarheid richting andere mede weg gebruikers.

CarXpert Biemolt weet dat goede autolampen een voorwaarde zijn voor uw veiligheid. Daarmee werkt CarXpert onder andere samen met Philips voor de levering van hoge kwaliteit autoverlichting.

Meer licht Philips past haar 100 jaar ervaring in autoverlichting toe om uw reis zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Door telkens te blijven innoveren is Philips als geen ander in staat om een optimaal zicht te creëren en toch uw medeweggebruikers niet te verblinden. Wij noemen dit Active Safety. Zien en gezien worden is van levensbelang in het verkeer.

 

Veilig op de weg in de avond met Xtreme Vision
Met goede verlichting heeft u een beter zicht. Vooral in de avond op donkere wegen of een slecht verlichte snelweg, zorgt dat naast meer comfort ook voor meer veiligheid. X-Treme Vision autolampen geven zo’n 130 % krachtiger licht zodat u verder op de weg vooruit kunt kijken.

Kennis van autoverlichting
CarXpert Biemolt helpt u graag met de keuze en legt u uit wat de beste autolamp voor uw auto is. Daarnaast kunnen wij uw auto altijd voorzien van een controle van de autoverlichting.

Philips X-treme Vision +130%